قوانین حمل دارو در شهر دبی

معمولا قوانین کشور های متناسب با فرهنگ, مذهب, نوع حکومت و ... با هم متفاوت است. این تفاوت می تواند تا جایی باشد که یک عمل در کشوری یک ناهنجاری به حساب آید و حتی جرم باشد اما دقیقا همان عمل در کشوری دیگر عملی کاملا طبیعی باشد و مرز این تفاوت ها گاهی تا جایی کوچک می شود که ممکن است اقدامی در یک ایالت فلان کشور, دارای مجازات باشد و در ایالت دیگر هیچ واکنشی را در بر نداشته باشد. لذا این برای شمایی که قصد دارید به کشور های دیگر با قوانین, مذهب و فرهنگی متفاوب با کشورمان مسافرت کنید بسیار ضروری است که به قوانین خاصی توجه ویژه داشته باشد و مطالعه ی کوتاهی درباره آن ها داشته باشید مخصوصا اگر قصد سفر به کشور هایی دارید که روابط سیاسی جالبی با کشور شما ندارند و یا حتی در جامعه به عنوان دشمن شناخته می شوند. چرا که به محض ورود به کشوری دیگر, طبق قوانین آن کشور با شما برخورد خواهد شد و اگر با مشکلی برخورد کردید دیگر ملیت شما کمک چندانی به شما نخواهد کرد.

در این وب سایت روی سخن ما با شمایی است که قصد سفر به شهر دبی را دارید. همان طور که می دانید مهمترین قوانین برای ورود هر کشور بعد از حساسیت زیاد بر روی میزان ارز واردی, حمل دارو می باشد! کشور امارات و به خصوص شهر دبی به دلیل آن که بسیار توریست پذیر است برای جلوگیر از قاچاق دارو قوانین بسیار سخت گیرانه ای را برای ورود دارو به این کشور وضع کرده است! به همین دلیل ما به شما پیشنهاد می کنیم که حد الامکان هیچ نوع  دارویی را اگر به آن احتیاج مبرم ندارید همراه خود به سفر نبرید, چرا که دارو هایی که ما ایرانی ها به سادگی حتی بدون نسخه از دارو خانه تهیه می کنیم ورود آن ها به شهر دبی ممنوع است. برای مثال دارویی مثل استامینوفن کدئین یکی از آن داروهای ممنوع است که ما به آسانی آن را در اختیار داریم. در کشور امارات به همراه داشتن هرگونه مسکن کدوئین دار و قرص های آرامش بخش به عنوان داروهای مخدر محسوب می شود و دارای محکومیت هایی نظیر زندان, حبس ابد و حتی اعدام است به همین دلیل ما در زیر لیستی از دارو های ممنوع شهر دبی را آورده ایم اما شما قبل از ورود هرگونه دارو به کشور امارات و شهر دبی از ممنوع نبودن آن از طریق سفارت یا کنسولگری اطمینان حاصل کنید.

لیست دارو های ممنوع در دبی:

آمفتامینها، متیل فنیدیت، مپربامات، آتینامات، پنتازوسین، آلپرازولام، کلنازپام، کلوبازام، دیازپام، آلپرازولام، آمانتادین، آمی تریپتیلین، آسپرین کدئین  ، آتراکوریم، باکلوفن ، بی پریدین، بی پریدین دیفنوکسیلات، دکسپین، فلووکسامین، فلوکستین، فلوفتازین، فلوفنازین، هالوپریدول، میدازولام، نورتریپتیلین، اگزازپام، پانکورونیوم، تونیم کمپاند، پریمیدون، پروپوفول، رمیرون، والپروات سدیم, تیوپنتال، تیوریدازین، تیوتیکس، ترامادول، تری فلوپرازین، تری هگزیفنیدیل، تریمیپرامین ، هیدروکسی زین، ایمی پرامین، کتامین، لیتیوم کربنات، لورازپام، مپروبامات، متوکاربامول،کلونازپام، دکسترومتورفان، کلرپرومازین، کلیدینیم سی، کلومیپرامین، دیازپام، استازولام، فلورازپام، لورازپام، میدازولام، اگزازپام، تمازپام، کلودیازپوکساید، استامینوفن کدئینه، متادون، فنتانیل، مورفین، پتیدین، کدئین، دکسترومتورفان، فنوباربیتال، باربیتالها، دیفنوکسیلات

نکته: اگر به هر دلیلی مجبورید که این داروها را به همراه داشته باشید باید نسخه پزشک را به زبان عربی به تایید وزارت بهداشت , قوه قضاییه , وزارت خارجه و سفارت امارات برسانید و درهنگام ورود به ماموران نشان دهید .

جهت اطلاع از تور دبی و رزرو تور لحظه آخری دبی با ما در تماس باشید


برچسب ها :

*قوانین حمل دارو در شهر دبی را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید :

۲۰ نفر به این صفحه امتیاز داده اند
۵ / ۳.۹۰
دیدگاه ها

    *وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت کنید یا و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید

    شما
    همین حالا
    ""

مطالب مرتبط

در حال یافتن .....

-----------------------
-----------------------
-----------------------
-----------------------
-----------------------
-----------------------
-----------------------
-----------------------
مقصد
شرکت هواپیمایی
تاریخ شروع تور
مدت اقامت
ورود با رمز ثابت
نام کاربری / شماره همراه / ایمیل
رمز عبور
ورود
رمز عبور را فراموش کرده اید؟

پیگیری رزرو تور

جستجو