بررسی کمترین حقوق در ترکیه و مزایای مهاجرت کاری به این کشور

کمترین حقوق در ترکیه به دست دولت این کشور تعیین شده است. کشور ترکیه با توجه به روابط خوب این کشور با ایران، محل خوبی برای مهاجرت کاری به شمار می‌رود. اما حداقل حقوق در ترکیه چقدر است؟

کمترین حقوق در ترکیه به دست دولت این کشور تعیین شده است. کشور ترکیه با توجه به روابط خوب این کشور با ایران، محل خوبی برای مهاجرت کاری به شمار می‌رود. اما حداقل حقوق در ترکیه چقدر است؟

برخلاف کشورهایی همچون گرجستان، دولت ترکیه رقمی را به عنوان حداقل حقوق برای کارفرمایان تعیین می‌کند. به عبارت کمترین حقوق در ترکیه به صورت قانونی مشخص شده است. این میزان را می‌توان برابر مفهوم حقوق وزارت کاری در کشور خودمان دانست. اما کمترین حقوق در ترکیه چقدر است؟

کمترین حقوق در ترکیه

وزیر کار این کشور حدود سه ماه پیش اعلام کرد کمترین حقوق در ترکیه با 26 درصد افزایش، اکنون می‌بایست 2020 لیر باشد. دولت ترکیه بعد از اتفاقات و درگیری‌های سال میلادی گذشته که سبب شد ارزش لیر به کمترین میزان خود در برابر دلار برسد، چنین تصمیمی‌ گرفت. پیشنهاد می‌کنیم برای ارزیابی نحوه کار در این کشور، یک تور استانبول یا یکی دیگر از شهرهای این کشور را خریداری کرده و ضمن سفر جذاب خود، اطلاع کافی درباره شغلتان به دست بیاورید.

کمترین حقوق در ترکیه نباید فراموش کرد همانند کشور ما، کمترین حقوق در ترکیه بر اساس قانون کار نیز در صورت کار کردن به صورت قانونی شامل حال فرد استخدام شده خواهد بود. البته با توجه به عدم نیاز به ویزا برای سفر به شهرهای ترکیه، مشکلی از لحاظ کار کردن به صورت قانونی در این کشور پدید نخواهد آمد، اما در هر صورت باید به وسیله اطلاع از کمترین حقوق در ترکیه بتوان از حق و حقوق خود دفاع کرد.

مطلب پیشنهادی: حداقل حقوق در گرجستان و مزایای کار در تفلیس

میزان اعلام شده برای حداقل دستمزد در ترکیه مربوط به زمانی است که در یک سمت کاری عادی، بدون داشتن تخصصی خاص و ویژه، مشغول به کار می‌شوید. به همین دلیل بسته به تخصص، شرکت محل کار و مخصوصا توانایی شما به منظور رایزنی بر سر حقوق دریافتی، دستمزدتان می‌تواند به مراتب بیشتر از 2020 لیر باشد. این مقدار در واقع کف دستمزد بر اساس قانون کار است.

جالب است بدانید حداقل حقوق در ترکیه، سال گذشته در این زمان برابر 1600 لیر بود. البته در زمان یاد شده، لیر نیز ارزش بیشتری در برابر دلار داشت. برای یک فرد، با در نظر گرفتن هزینه لازم به عنوان اجاره بهای یک منزل، هزینه ماهیانه زندگی در شهرهای ترکیه اکنون برابر 1500 لیر است. این میزان به صورت کلی بیان شده و بر اساس فاکتورهای بسیار زیادی همچون سبک زندگی یک فرد، شهر محل زندگی و دیگر موارد، متغیر خواهد بود. از نظر شهر محل زندگی، بیشترین هزینه مربوط به استانبول است. با این حال حقوق‌ها نیز در این شهر بیشتر سایر نقاط کشور است.

نوشته شده توسط : تیم تولید محتوا بیسان گشت

سوالات متداول (FAQ)

1-کمترین حقوق در ترکیه چقدر است؟

پاسخ : کمترین حقوق در ترکیه به طور رسمی 2020 لیر تعیین شده است.
2-چرا کمترین حقوق در ترکیه افزایش یافته است؟

پاسخ : افزایش 26 درصدی حداقل حقوق به دلیل کاهش ارزش لیر در برابر دلار و شرایط اقتصادی کشور بوده است.
3-آیا کار در ترکیه بدون ویزا ممکن است؟

پاسخ : بله، برای سفر به ترکیه نیازی به ویزا نیست و می‌توانید به صورت قانونی کار کنید.
4-چه عواملی بر میزان حقوق در ترکیه تأثیر دارد؟

پاسخ : متخصص بودن، نوع شرکت، توانایی در مذاکره و شهر محل کار از جمله عواملی هستند که می‌توانند بر میزان حقوق تأثیر بگذارند.
5-هزینه زندگی در ترکیه چقدر است؟

پاسخ : هزینه زندگی در شهرهای ترکیه به طور میانگین 1500 لیر در ماه است، اما این مبلغ بسته به شهر و سبک زندگی فرد متفاوت است.
6-چرا استانبول هزینه زندگی بالاتری دارد؟

پاسخ : استانبول به عنوان بزرگ‌ترین و پرجمعیت‌ترین شهر ترکیه، هزینه‌های زندگی بالاتری نسبت به سایر شهرها دارد.
7-حداقل حقوق در ترکیه در سال گذشته چه مقدار بود؟

پاسخ : حداقل حقوق در ترکیه در سال گذشته برابر با 1600 لیر بود.
8-آیا حداقل حقوق در ترکیه برای کارهای تخصصی متفاوت است؟

پاسخ : بله، برای کارهای تخصصی، حقوق‌ها معمولاً بیشتر از 2020 لیر خواهد بود.

برچسب ها :

*بررسی کمترین حقوق در ترکیه و مزایای مهاجرت کاری به این کشور را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید :

۱ نفر به این صفحه امتیاز داده اند
۵ / ۵.۰۰
دیدگاه ها
    Arash
    3 سال پیش
    0 تشکر
    " درود بر همه عزیزان
    من چندین سال هست که در ترکیه زندگی میکنم.
    الان که این متن رو می نویسم. حقوق عسکری اجرت یا همون پایه حقوق 2800 لیر هست.
    و اکثرا به خارجی ها نهایتا همین حقوق رو میدن.
    اما هستن ایرانی هایی که تخصص دارن و حقوق های بیشتر هم میگیرن.
    نکته دیگه اینه که هر کس بعنوان توریست به ترکیه میاد. میتونه سه ماه با مهر پاسپورتش تو ترکیه بمونه. اما اگر بخواهد بیشتر بمونه باید اقدام کنه برای اقامت، که اینکار و هم خودش میتونه انجام بده و برای اینکار نیاز نیست به کسایی که تو ترکیه دلال اینکار ها هستن پولی بده.
    اما برای کار باید اجازه کار بگیره و اون هم با پرداخت مبلغی پول بعنوان مالیات و .. انجام میشه و اسم اون مدرک چالش مایزین هست. یعنی اجازه کار.
    نکته بعدی اینکه طبق قانون ترکیه هیچ شرکت خارجی اهم از ایرانی و غیره بعنوان کاریاب حق فعالیت نداره و اگر به پلیس گزارش بشه افراد اون شرکت رو از ترکیه دیپورت میکنن.
    پس فریب شرکت های کاریابی و کاریابها رو نخورید. چون نود و نه درصدشون کلاهبرادر و شارلاتان هستن. شما خودتون میتونید با مراجعه به محلهایی که شغل شما در اونجاها هست کار پیدا کنید و نیاز به هیچ کس و هیچ شرکتی ندارید.
    و نکته آخر و مهمترین نکته...
    شما باید زبان ترکی استانبولی رو بلد باشید وگرنه اگر بهترین شغل تخصصی رو هم تسلط داشته باشید نمی تونید راحت کار کنید. چون نمی تونید ارتباط برقرار کنید. زبان مهمترین مسئله اس.. از همه چی مهمتره.
    موفق باشید
    "
    مفید بود ؟ تشکر

    *وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت کنید یا و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید

    شما
    همین حالا
    ""

مطالب مرتبط

در حال یافتن .....

-----------------------
-----------------------
-----------------------
-----------------------
-----------------------
-----------------------
-----------------------
-----------------------
مقصد
شرکت هواپیمایی
تاریخ شروع تور
مدت اقامت
ورود با رمز ثابت
نام کاربری / شماره همراه / ایمیل
رمز عبور
ورود
رمز عبور را فراموش کرده اید؟

پیگیری رزرو تور

پرسش و پاسخ مد نظر خود را از بین بیش از 1.5 میلیون سوال پاسخ داده شده جستجو کنید

جستجو