وزیر امور خارجه سابق اسپانیا: ترکیه باید جزو اتحادیه اروپا باشد

اتحادیه اروپا سال‌ها است از پذیرش ترکیه به عنوان عضو جدید خود خودداری می‌کند. به تازگی وزیر امور خارجه سابق اسپانیا در این رابطه اظهار نظر کرده است. ...

اتحادیه اروپا سال‌ها است از پذیرش ترکیه به عنوان عضو جدید خود خودداری می‌کند. به تازگی وزیر امور خارجه سابق اسپانیا در این رابطه اظهار نظر کرده است.

بر اساس گفته‌های اخیر وزیر امور خارجه اسبق کشور اسپانیا، ترکیه می‌بایست جزوی از اتحادیه اروپا باشد. به عقیده وی، این اتفاق تاثیر شگفت‌انگیزی روی پایداری، صلح و تنوع فرهنگ‌ها خواهد داشت. این فرد معتقد است ترکیه دارای قدرت بسیار بالایی بوده و این ظرفیت را داراست تا شرق و غرب را کنار یکدیگر بیاورد.

او ضمن اشاره به این نکته که تا امروز مردم ترکیه (از پیوستن به اتحادیه اروپا) چندین مرتبه ناامید شده‌اند بیان کرد آن‌ها باید هر چه زودتر به این درخواست نزدیک‌تر شوند. همه کشورها می‌بایست همه تلاش خود را برای پایداری صلح و آرامش به کار ببندند. از طرفی در حال حاضر، موقعیت قدرت‌های جهانی نگران‌کننده است. به عنوان نمونه همه کشورها باید با پایگاه‌های موشک‌های هسته‌ای مقابله کنند.

وزیر امور خارجه سابق اسپانیا معتقد است باید بین شرق و غرب تعادل برقرار شود. در این راستا، رویدادهایی همچون G20 و Bosphorus بسیار مفید خواهند بود. در مسیر برقراری تعادل می‌بایست از تکنولوژی‌های جدید، ارتباطات و راهکارهای جدید حمل و نقل بهره برد.

تاریخچه‌ای از درخواست ترکیه برای پیوستن به اتحادیه اروپا

اولین درخواست رسمی کشور ترکیه به منظور پیوستن به این اتحادیه در سال 1987 ارائه شد. حدود یازده سال بعد و در سال 1999، اتحادیه اروپا کشور ترکیه را به عنوان کاندیدی جدی به منظور عضویت در این اتحادیه شناخت. از سال 2005 مذاکرات در راستای دستیابی به نتیجه‌ای مشخص آغاز شد. به نظر می رسید این روال چیزی حدود 10 سال زمان نیاز داشته باشد. با گذشت چهار سال از سال 2015 و نزدیک شدن به پنجمین سال، هنوز خبری نیست!

اتحادیه اروپا

اما مشکل کجاست؟ بسیاری از ظواهر و زیرساخت‌های تمدنی‌ ترکیه مانند ساختار دینی و فرهنگی و همچنین قسمت قابل توجهی از جغرافیا و سرزمینی آن، با هر نوع بررسی، 98 درصد آسیایی است! علاوه بر آن، موضوعات مهمی که هنوز به صورت کاملا حل نشده باقی مانده‌اند، بر سر راه ترکیه قرار دارند. به عنوان نمونه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • به موجب ماده ۳۰۱ قانون کیفری ترکیه، افرادی که به ملت و اقوام ترک و همچنین دولت ترکیه توهین کنند، از شش ماه تا دو سال به زندان محکوم خواهند شد. از نظر اتحادیه اروپا این قانون قابل قبول نیست.
  • موضوع نسل‌کشی ارمنی‌ها در سال 1915 یکی دیگر از موضوعات حل نشده برای این اتحادیه محسوب می‌شود. بد نیست بدانید طی این رویداد، به صورت عمدی، ارمنیان ساکن سرزمین‌های زیر کنترل امپراتوری عثمانی در دوران جنگ جهانی اول، بین سال‌های 1915 و 1917 توسط دولتمردان عثمانی قتل عام شدند.

نیکولا سارکوزی رئیس جمهور سابق فرانسه یکی از مخالفان اصلی پیوستن ترکیه به اتحادیه اروپا بود. وی بیانیه‌های تندی در این رابطه داشت. نیکولا سارکوزی در رابطه با این موضوع اعلام کرد قادر به تصور هم مرز شدن اتحادیه اروپا با کشورهای عراق، ایران و سوریه نیست! با وجود مخالفت‌های فرانسه و آلمان، کشورهای انگلیس، اسپانیا و ایتالیا به همراه لهستان جزو حمایت‌کنندگان طرح پیوستن ترکیه به اتحادیه اروپا بوده‌اند.

نوشته شده توسط : تیم تولید محتوا بیسان گشت


برچسب ها :

*وزیر امور خارجه سابق اسپانیا: ترکیه باید جزو اتحادیه اروپا باشد را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید :

۰ نفر به این صفحه امتیاز داده اند
۵ / ۰.۰۰
دیدگاه ها

    *وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت کنید یا و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید

    شما
    همین حالا
    ""

مطالب مرتبط

در حال یافتن .....

-----------------------
-----------------------
-----------------------
-----------------------
-----------------------
-----------------------
-----------------------
-----------------------
مقصد
شرکت هواپیمایی
تاریخ شروع تور
مدت اقامت
ورود با رمز ثابت
نام کاربری / شماره همراه / ایمیل
رمز عبور
ورود
رمز عبور را فراموش کرده اید؟

پیگیری رزرو تور

جستجو