نگاهی به 3 قانون عمومی در دبی که ممکن است برای ما عجیب به نظر برسند

3 قانون عمومی در دبی وجود دارد که در صورت زیر پا گذاشته شدن، فرد مورد پیگرد قانونی قرار گرفته و مجازات خواهد شد. متاسفانه این رفتارها در کشور ما به طور معمول توسط افراد زیادی انجا...

3 قانون عمومی در دبی وجود دارد که در صورت زیر پا گذاشته شدن، فرد مورد پیگرد قانونی قرار گرفته و مجازات خواهد شد. متاسفانه این رفتارها در کشور ما به طور معمول توسط افراد زیادی انجام می‌شوند!

از دبی به عنوان یکی از پنج مقصد اول توریست‌های سراسر دنیا یاد می‌کنند. با توجه به افزایش ساخت و سازها و رونق شدید اقتصادی در این شهر، روز به روز شرکت‌ها و افراد بیشتری برای کار در آن ساکن می‌شوند. دولت دبی به منظور جلوگیری از هرج و مرج و مرتب نگه داشتن شهر، برای کمک به افزایش پیوسته محبوبیت آن نزد توریست‌های سراسر دنیا، یک سری قوانین به نظر سرسختانه تعیین کرده است. البته با نگاهی باز متوجه می‌شویم رعایت این قوانین به نفع خود افراد است.

سخت‌گیرانه‌ترین قانون عمومی در دبی

نقض کردن سه قانون عمومی در دبی که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد، ممکن است چند ده هزار دلار جریمه روی دست فرد خطاکار بگذارد! بهتر است پیش از سفر به تور دبی درباره این موارد اطلاعات بیشتری کسب کرده و از به دردسر افتادن خود یا همراهانتان جلوگیری کنید. در برخی موارد فرد خطاکار بلافاصله از کشور امارات اخراج می‌شود.


جابه‌جا کردن اتومبیل کثیف

با کمی جستجو در گوگل، خیابان‌های شهر دبی را همواره بسیار تمیز، مرتب و مملو از اتومبیل‌های لوکس خواهید دید. این دستاورد به سادگی کسب نشده و افراد زیادی در پی آن جریمه‌های سنگینی پرداخت کرده‌اند. در صورتی که مشمول قانون «رانندگی با خودروی کثیف» شوید، تا سقف 3 هزار دلار مجبور به پرداخت جریمه خواهید شد.

برخی افراد با اطلاع از این موضوع، بعد از تهیه خودروی شخصی تلاش می‌کنند آن را در مکان‌های عمومی شستشو کنند. آن‌ها در تلاش برای جلوگیری از ارتکاب یک جرم، در حال انجام جرم دیگری هستند! از شستن اتومبیل در مکان‌های عمومی به شدت خودداری کرده و به این منظور حتما به یک کارواش مراجعه کنید. مطمئنا برای تمیز یا کثیف خطاب کردن یک خودرو معیار مشخصی وجود دارد. بهتر است تا جای ممکن پاکیزگی را رعایت کنید تا گیر ماموران سخت‌گیر نیفتید!


چشم انداختن به گوشی موبایل دیگران

این رفتار ناپسند متاسفانه توسط یک سری افراد در مکان‌های عمومی مخصوصا در وسایل حمل و نقل عمومی همچون مترو سر می‌زند. این عمل جزو 3 قانون عمومی در دبی بوده و عدم رعایت آن علاوه بر اجبار برای پرداخت 100 هزار تا 500 هزار درهم، در صورت پیگیر بودن فرد ناراضی، ممکن است تا 6 ماه زندان نیز در پی داشته باشد. این کار مصداق واقعی نقض حریم خصوصی است. در مکان‌های عمومی هرگز به نمایشگر گوشی یا لپ تاپ فردی دیگر زل نزنید.

سه سال پیش یک خانم گرفتار ورژن دیگری از این قانون شد. وی بدون اجازه همسرش گوشی هوشمند او را برداشته و تصاویری از آن را برای خود ارسال کرده بود. بعد از شکایت همسرش به خاطر این عمل، در کنار تعیین جریمه‌ای 150 هزار درهمی برای زن، او را تبعید کردند!


خوردن و آشامیدن در وسایل نقلیه عمومی

از این عمل نیز باید به شدت پرهیز کنید، وگرنه متحمل جریمه‌های نقدی خواهید شد. ممکن است با یک خطای کوتاه و دیده شدنتان حین خوردن یا آشامیدن داخل مترو، تاکسی یا اتوبوس، مجبور به پرداخت چند صد درهم جریمه شوید. به طور طبیعی استعمال دخانیات نیز در این مکان‌ها و دیگر مکان‌های عمومی ممنوع است و جریمه‌های به مراتب سنگین‌تری در مقایسه با زمان خوردن و آشامیدن خواهد داشت.

مطلب پیشنهادی: اطلاعاتی مفید درباره مترو دبی

مطلب پیشنهادی: معرفی همه ایستگاه‌ها روی نقشه متروی دبی

نوشته شده توسط : تیم تولید محتوا بیسان گشت


برچسب ها :

*نگاهی به 3 قانون عمومی در دبی که ممکن است برای ما عجیب به نظر برسند را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید :

۱۴ نفر به این صفحه امتیاز داده اند
۵ / ۳.۴۰
دیدگاه ها

    *وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت کنید یا و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید

    شما
    همین حالا
    ""

مطالب مرتبط

در حال یافتن .....

-----------------------
-----------------------
-----------------------
-----------------------
-----------------------
-----------------------
-----------------------
-----------------------
مقصد
شرکت هواپیمایی
تاریخ شروع تور
مدت اقامت
ورود با رمز ثابت
نام کاربری / شماره همراه / ایمیل
رمز عبور
ورود
رمز عبور را فراموش کرده اید؟

پیگیری رزرو تور

جستجو