خرید مغازه در ترکیه

خرید مغازه در ترکیه یا اجاره؟ آیا شما هم به اخذ مجوز کار در ترکیه فکر می‌کنید، پس همین حالا کلیک کنید و تمام اطلاعات مورد نیاز را یکجا بخوانید....

مدت زمانی است که در کشور همسایه ما یعنی ترکیه، شاهد پیشرفت های متفاوتی از جمله اقتصادی و گردشگری هستیم.

روزانه گردشگران زیادی روانه ترکیه از جمله شهر استانبول می‌شوند. طوری که حجم زیادی از اقتصاد این کشور را صنعت گردشگری آن می‌چرخاند. از این رو مسئله‌ای که به تازگی بسیار مورد بحث است، خریداری و یا اجاره مغازه در این کشور و راه‌اندازی کسب‌و‌کار است. از جمله این افراد که قصد خرید مغازه را دارند ایرانیان هستند.

شما با خرید مغازه در این کشور و ثبت آن در کشور ترکیه می‌توانید اقامت دائم ترکیه را نیز دریافت کنید و از امکانات رفاهی و شهروندی این کشور تمام استفاده را ببرید.

خرید مغازه برای اتباع خارجی شرایط متفاوت تری نسبت به شهروندان ترکیه دارد.

اگر قصد خرید مغازه‌ای را در این کشور دارید باید از قبل مشخص کنید که قصد شروع چه نوع تجارتی را دارید و در کدام شهر این کشور تجارت شما، بازار کار بهتری دارد. البته قیمت خرید ملک در شهرهای مختلف این کشور با توجه به جمعیت و میزان ورود گردشگر به آن ها متفاوت است.

این نکته وجود دارد که شما اگر در حال تحصیل در این کشور هستید، نمی‌توانید ویزای کار دریافت کنید.

راه اندازی مغازه در ترکیه

ابتدایی‌ترین مرحله برای راه‌اندازی یک کسب‌و‌کار در کشور ترکیه، نیاز است تا مجوز کار دریافت کنید. برای دریافت مجوز از این کشور باید از قبل مجوز اقامت داشته باشید. برای دریافت مجوز کار دو راه کار پیش روی شما است.

- در حالت اول، به دنبال کار مورد نظر خود می‌گردید و توسط شهروند مقیم ترکیه استخدام می‌شوید. فرد کارفرما برای شما بیمه رد می‌کند و از طریق بیمه رد شده، می‌توانید برای اقامت خود اقدام کنید.

- در حالت دوم، خودتان با داشتن سرمایه کافی و شرایط مورد نیاز اقدام به ثبت کار و خرید مغازه کنید. در این صورت به عنوان صاحب کسب‌و‌کار می‌توانید برای خود بیمه رد کنید و برای اقامت خود اقدام کنید.


اخذ مجوز کار در ترکیه

باید بدانیم که برای دریافت کردن مجوز کار چه اقداماتی را انجام دهیم. باید کارفرما فرم دعوت به کار و شما فرم درخواست کار را به اداره کار کشور ترکیه ارسال کنید. باید مدارکی که اداره کار از شما می‌خواهد تکمیل کنید و آن ها را ارسال کنید. پس از گذشت حدوده 3 تا 7 روز اداره کار پاسختان را برای شما ارسال می‌کند و شما 30 روز فرصت دارید تا برای دریافت اقامتتان اقدام کنید.


مدارک مور نیاز برای مجوز کاری در ترکیه

ذکر کردیم که باید مدارکی را برای اداره کار ارسال کنید. این مدارک به صورت زیر هستند.

  • مهم ترین آن ها مجوز اقامت است.
  •  3 قطعه عکس
  •  کد دولتی و ایمیل کارفرما
  •  فرم درخواست
  •  مدارکی که اعتبار آن کسب‌و‌کار را تایید کنید.
  • مدارکی که ثابت کند شما پیشنهاد کاری را دریافت کرده اید.


روش های خرید مغازه در ترکیه

بعد از دریافت ویزای کاری، شما برای خرید مغازه 3 راه پیش روی خود دارید.

  1.  مغازه ای خالی پیدا کنید و کسب‌و‌کار خود را از صفر شروع کنید. از این طریق شما قادر خواهید بود تا در ملک خود هر نوع کسب‌و‌کاری را با توجه به نیاز آن منطقه شهری راه‌اندازی کنید.
  2.  یک کسب‌و‌کار در حال فعالیت را خریداری کنید. ممکن است بعضی کارفرمایان کسب‌و‌کار خود را همراه مغازه، به فروش بگذارند. از نکات منفی این روش، گرانی آن مغازه می‌باشد و ممکن است در آن کسب‌و‌کار شما نتوانید به خوبی موفق شوید.
  3.  شما می‌توانید نمایندگی یکی از برند های معروف را به عهده بگیرید. به این طریق که شما از برند های معروف مانند: آدیداس و یا نایکی، درخواست اخذ شعبه می‌کنید و در صورت موافقت آن ها، مغازه ای را خریداری کرده و مشغول کار می‌شوید.


قیمت انواع مغازه ها در ترکیه

  1. در خصوص خرید مغازه خالی، در این مورد با توجه به متراژ، تعداد نبش های مغازه، مدت سال ساخت، موقعیت قرار گرفتن مغازه و... قیمت های متغیری وجود دارد. قیمت اجاره حدود 4000 لیر به بالا می‌باشد.
  2. در روش خرید مالکیت کسب‌و‌کار در حال فعالیت، ویژگی هایی مانند: متراژ، امکانات، موقعیت قرار گیری آن، مثلا قیمت در پاساژها و خیابان های شلوغ یا خلوت متفاوت‌ است.
  3. -در مورد راه‌اندازی شعبه از یک برند، که نسبت به روش قبل بسیار راحت تر است و انتخاب‌های زیادی پیش روی شما است. احتمال پیدا کردن مغازه ای در خیابان های شلوغ بسیار کم بوده و در صورت پیدا شدن نیز ارزان نخواهد بود.


قیمت مغازه در شهرهای مختلف ترکیه

هنگامی که به قیمت های خرید مغازه در شهرهای مختلف ترکیه نگاهی بیاندازید متوجه تفاوت قیمت ها خواهید شد. برای مثال در مقایسه سه شهر استانبول، آلانیا و آنتالیا تفاوت قیمت ها بسیار مشهود است و ارقام در شهر استانبول بسیار بیشتر از قیمت مغازه در دو شهر آنتالیا و آلانیا است. دلیل عمده این تفاوت قیمت ها در میزان جمعیت شهری و تعداد گردشگران وارد شده در این شهرها است.


مراحل خرید مغازه

ابتدا باید نوع کسب و کارتان و مقدار سرمایه اولیه خود را مشخص کنید. سپس موقعیت مغازه ای را که می‌خواهید راه‌اندازی کنید انتخاب کنید. موقعیت مکانی مورد نظرتان را در اداره پلیس ثبت کنید و مجوز کار دریافت کنید. باید طبق محل سکونت خود یک شماره مالیاتی دریافت کنید. در اقدام بعدی باید به اداره مالیات بروید و گواهی ثبت شرکت را از آن ها دریافت کنید. در مرحله بعد باید به سازمان بازرگانی درخواست ثبت شرکت کنید و شرکت خود را در این سازمان ثبت کنید. همچنین شما باید در یک روزنامه تجاری شرکت خود را چاپ کنید. در نهایت باید مدارک خود را به شهرداری یا فرمانداری آن شهر تحویل دهید.

نمایی از شه ر استانبول ترکیه


این مدارک شامل:

  1. اجاره نامه شرکت
  2. گواهی ثبت مالیات
  3. روزنامه تجاری که شرکت خود را در آن ثبت کردید.
  4. فرمی که شرایط مغازه شما را از نظر امنیت در برابر آتش سوزی تایید می‌کند و باید آن را از شهرداری دریافت کنید.
  5. معرفی یک حسابدار برای کسب‌و‌کار شما لازم است.


خرید مغازه بهتر است یا اجاره؟

اگر شما اقدام به خرید مغازه کنید، می‌توانید کسب‌و‌کار آزاد تری را راه‌اندازی کنید. همچنین شما قادر خواهید بود تا مغازه خود را اجاره دهید. در صورت خرید مغازه می‌توانید با توجه به کسب‌و‌کارتان نوع دکور یا امکانات در آن را تغییر دهید. درصورتی که وام دریافت کرده باشید، قادر خواهید بود تا با درامد هایی که از مغازه به دست می‌آید به پرداخت وام های خود بپردازید.


تفاوت در خرید از قسمت اروپایی و آسیایی ترکیه

تفاوت های بسیاری میان خرید مغازه در قسمت اروپایی و آسیایی ترکیه وجود دارد. سرمایه گذران خارجی معمولا بیشتر در قسمت اروپایی ترکیه سرمایه گذاری می‌کنند و کسب‌وکارهای خارجی در این بخش ها را بیشتر می‌توان مشاهده نمود. املاک در قسمت اروپایی دارای تنوع بسیار بیشتری در زمینه های اندازه، شرایط و امکانات و قیمت دارند.

در قسمت اروپایی ترکیه میزان خطوط حمل و نقل بسیار بیشتر است و همچنین ساخت و ساز های با کیفیت تر و بیشتری امروزه در بخش اروپایی ترکیه صورت می‌گیرد. البته شما در هر قسمتی از ترکیه که مغازه خریداری کنید می‌توانید اقامت این کشور را دریافت کنید.

بیشتر تفاوت مربوط به ساخت و ساز این دو بخش مربوط است به نوعی که در قسمت آسیایی معمولا املاک به صورت سنتی هستند اما با این حال این قسمت ها نیز از امکانات خوبی برخوردار هستند.


مناطق مهم قسمت های اروپایی ترکیه

  1. یکی از مهم ترین مناطق اروپایی منطقه Arnavutkoy نام دارد. این منطقه در شمال استانبول واقع شده است. درخواست خرید در این منطقه به دلیل فرودگاه تازه تاسیس و پروژه های مگا به 2 برابر معمول رسیده است.
  2. منطقه Avcilar در گذر زمان با تاسیس کارخانه های صنعتی در آن از روستا به یک شهر تبدیل شده است. مجتمع های مسکونی بیشتری نسبت به گذشته در آن تولید شده اند و بافت شهری به خود گرفته است.
  3. منطقه Bagcilar به دلیل داشتن خطوط حمل و نقل زیاد بسیار مورد توجه است.


مناطق مهم قسمت های آسیایی ترکیه

  1. یکی از معروف ترین مناطق استانبول Adalar نام دارد. این منطقه به پرنسس جزیره ها معروف است. تقریبا بدون ترافیک است و خریداران زیادی را مورد توجه خود قرار داده است.
  2. منطقه Beykoz که عمارت های قدیمی زیادی در آن قرار دارند و از منطقه های ثروت نشین محسوب می‌شود.
  3. یکی از شهرهایی که به ساختمان های بلند و دانشگاه های خود معروف است و همچنین یکی از مناطق مهم در فعالیت های مالی سرمایه گذاران است، شهر Atasehir نام دارد.


خرید مغازه در استانبول

از استانبول می‌توان به عنوان مهم ترین شهر ترکیه نام برد. این شهر هدف بسیاری از گردشگران و مهاجران به خصوص مردمان ایرانی قرار گرفته است. این شهر دارای 38 منطقه شهری است که هرکدام نسبت به ویژگی هایشان مانند جاذبه های مختلف تاریخی یا طبیعی میزان محبوبیت متفاوتی را دارا می‌باشند.

منطقه های شیشیلی، بی اوغلو و بشیکتاش از تجاری ترین مناطق استانبول هستند. قیمت خرید مغازه در این مناطق نسبت به مناطق دیگر کمی بالاتر است. به طور مثال برای خرید یک مغازه در خیابانی پر تردد و با متراژ 50 متر شما باید مبلغی حدود 2.5 میلیون لیر را پرداخت کنید.

نوشته شده توسط : تیم تولید محتوا بیسان گشت


برچسب ها :

*خرید مغازه در ترکیه را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید :

۰ نفر به این صفحه امتیاز داده اند
۵ / ۰.۰۰
دیدگاه ها

    *وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت کنید یا و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید

    شما
    همین حالا
    ""

مطالب مرتبط

در حال یافتن .....

-----------------------
-----------------------
-----------------------
-----------------------
-----------------------
-----------------------
-----------------------
-----------------------
مقصد
شرکت هواپیمایی
تاریخ شروع تور
مدت اقامت
ورود با رمز ثابت
نام کاربری / شماره همراه / ایمیل
رمز عبور
ورود
رمز عبور را فراموش کرده اید؟

پیگیری رزرو تور

جستجو