ویروس کرونا در ترکیه ؛ آمار شهرهای استانبول، آنکارا و دیگر موارد

ویروس کرونا در استانبول و دیگر شهرها مثل آنتالیا ، کوش آداسی ، بدرم ، وان ، مارماریس یا آنکارا رویت شده است. در حال حاضر، وضعیت کرونا در ترکیه چگونه است؟...

ویروس کرونا در استانبول و دیگر شهرها مثل آنتالیا ، کوش آداسی ، بدروم ، وان ، مارماریس یا آنکارا رویت شده است. در حال حاضر، وضعیت کرونا در ترکیه چگونه است؟

ویروس کرونا تبدیل به تیتر اول رسانه‌های خبری زیادی شده است. بسیاری از کشورها، درهای خود را روی تعدادی دیگر از کشورها بسته‌اند! در چنین شرایطی آیا سفر به ترکیه ایمن است؟ وب سایت gisanddata.maps.arcgis.com به طور دقیق درباره آخرین وضعیت مبتلایان، کشته شدگان و بهبود یافتگان از بیماری جدید اطلاع‌رسانی می‌کند. بر اساس این آمار، ترکیه نیز از شر ویروس کرونا در امان نبوده و بیماری ناشی از آن، به کشور همسایه‌مان نیز راه پیدا کرده است.

این مطلب به طور مستمر به‌روزسانی می‌شود. برای اطلاع از آخرین تغییرات و وضعیت ترکیه مخصوصا شهر استانبول، از نظر شیوع بیماری کووید 19، حتما به انتهای مطلب رفته و آخرین به‌روزرسانی را مطالعه کنید.

با این حال سفر به ترکیه هرگز توصیه نمی‌شود. ما نباید تبدیل به ناقل ویروس کرونا در استانبول ترکیه شویم! در صورتی که علائم سرماخوردگی دارید، در خانه مانده و استراحت کنید. اگر علائمتان شدیدتر شد و سرفه‌های خشک نیز بروز کرد، لزوم این کار افزایش پیدا می‌کند. شباهت‌های زیادی بین کرونا ویروس جدید و آنفلوآنزا و سرماخوردگی تشخیص آن را دشوار کرده است، به همین دلیل نمی‌توان دقیق اظهار نظر کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره علائم، راه‌های تشخیص، راه‌های پیشگیری و راه‌های رهایی یافتن از بیماری، به مطلب مربوط به ویروس کرونا که لینک آن در ابتدای مطلب قرار گرفته است مراجعه کنید.

البته نه تنها تور استانبول، بلکه همه تورهای مسافرتی در سراسر دنیا کنسل شده و فرودگاه‌های اغلب نقاط دنیا در حالت خاموش فرو رفته‌اند. بهتر است برای فراهم شدن مجدد امکان سفر به سراسر دنیا، اکنون در منزل بمانیم. تا زمانی که ما با کمک به یکدیگر، زنجیره انتقال را قطع نکنیم، وضعیت همینطور بدتر و بدتر خواهد شد.

متهم شدن ترکیه به پنهان‌کاری درباره انتشار کرونا

همانند دیگر کشورهای دنیا، سایه گرانی بر سر اقلام مختلف افتاده و مردم از شنیدن اخبار مربوط به شیوع سریع یک بیماری تنفسی جدید در کشورشان نگران هستند. کشورهای مختلف ترکیه را به پنهان‌کاری درباره کرونا متهم کرده‌اند. این کشور شدیدا به توریسم متکی بوده و هر روز هزاران نفر از سراسر دنیا به شهرهای مختلف آن وارد می‌شوند. با این حال تا هفته گذشته، حتی یک مورد مبتلا به ویروس کرونا در استانبول ترکیه یا دیگر شهرهای کشور گزارش نشد.

ترکیه روز یازدهم مارس (بیست و یکم اسفند) اولین مورد مبتلا به بیماری کووید 19 را گزارش کرد. یک روز بعد دومین نفر نیز یافت شد. نکته اینجاست که دولت به شدت وضعیت رسانه‌ها را کنترل کرده و تا چند روز پیش، نزدیک به بیست نفر را به اتهام شایعه‌پراکنی درباره وضعیت کرونا در ترکیه دستگیر کرده بود.


به‌روزرسانی 28 اسفند 1398

تا امروز بر اساس آمار رسمی، در سرتاسر ترکیه 98 نفر به ویروس کرونا مبتلا شده و یک نفر از آن‌ها جان خود را از دست داده است. روز گذشته یعنی بیست و هفتم اسفند ماه، اولین فوتی به خاطر این ویروس مرگبار در ترکیه ثبت شد.

در زمان انتشار اولیه مطلب، مرزها هنوز بسته نشده و وضعیت کرونا در سرتاسر دنیا این گونه نبود. در حال حاضر بیماری کووید 19 با سرعتی بسیار بالا در حال گسترش در اروپا است و اسپانیا و مخصوصا ایتالیا را به شدت درگیر کرده است. در دو کشور نام برده، تعداد کشته‌ها تا امروز به ترتیب 600 نفر و 2500 نفر بوده است. این موضوع سبب شد ترکیه شهروندان خود را از کشورهای اروپایی، که اکنون تبدیل به کانون گسترش کرونا شده‌اند، برگردانده و محدودیت‌های شدیدی در رفت و آمدها اعمال کند.

اکنون هرگز زمان خوبی برای مسافرت نیست. بهتر است برای حفظ سلامت خود همه برنامه‌هایتان برای گردش کردن را کنار گذاشته و فقط در خانه بمانید. نه تنها سفر خارجی، بلکه کوتاه‌ترین سفر داخلی نیز نباید داشته باشید.


به‌روزرسانی 4 فروردین 1399

طی چند روز آمار مبتلایان به ویروس کرونا در استانبول و دیگر شهرهای ترکیه به یکباره جهش پیدا کرده و به 1236 نفر رسید. بر اساس اعلام وزارت بهداشت کشور ترکیه، از این تعداد 30 نفر جان باخته‌اند. با توجه به افزایش شدید تعداد مبتلایان به کووید 19 در ترکیه، این کشور یک سری قوانین وضع کرد.

به عنوان نمونه افراد سالمند حق خارج شدن از منزل را ندارند. طبق تصمیم وزارت کشور ترکیه، افراد با سن بالاتر از 65 سال نباید از منزل خارج شوند، در غیر این صورت جریمه خواهند شد. مبلغ جریمه برای آن‌ها 3150 لیر در نظر گرفته شده است. البته راهکارهایی برای برطرف کردن نیازهای سالمندان خارج از منزل تعبیه شده است. آن‌ها می‌توانند به وسیله تماس با شماره تلفن‌ 156 مشکلات خود را بیان کنند.

پلیس ترکیه بعد از گرفته شدن این تصمیم برای همکاری با وزارت کشور اعلام آمادگی کرد. نیروهای پلیس مایحتاج افراد معلول و ازکارافتاده و همچنین سالمندان را در منزل به آن‌ها تحویل می‌دهند. کافی است آن‌ها با اداره پلیس محل زندگی‌شان تماس تلفنی برقرار کرده و نیازشان را مطرح کنند.


به‌روزرسانی 8 فروردین 1399

در مقایسه با چهار روز قبل، تعداد مبتلایان به میزان زیادی افزایش پیدا کرد. اکنون بر اساس آمار رسمی، در کشور ترکیه 3630 نفر به بیماری کووید 19 مبتلا شده و از بین آن‌ها، 75 نفر جانشان را از دست داده است. ترکیه که در ابتدا، در انتهای فهرست کشورهای درگیر با ویروس کرونا قرار داشت، اکنون به نیمه‌های لیست رسیده است.


به‌روزرسانی 13 فروردین 1399

آمریکا در ابتدا، تعداد بسیار کمی مبتلا به بیماری کووید 19 داشت، به همین دلیل نیز رئیس جمهور این کشور دونالد ترامپ، آن را جدی نگرفت. اما امروز می‌بینیم این کشور به تنهایی، حدود بیست درصد کل بیماران را به خود اختصاص داده است! امیدواریم چنین اتفاقی برای ترکیه رخ نداده و کشور همسایه و دوست ما بتواند اوضاع را کنترل کند، چرا که طی چند روز اخیر، آمار تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در ترکیه به یکباره جهش پیدا کرد.

ترکیه که تا مدت‌ها اصلا در لیست کشورهای درگیر با ویروس کرونا نبود و حتی یک مورد ابتلا به این ویروس را نیز تا چند هفته پیش گزارش نکرد، اکنون به ابتدای فهرست رسیده است! در به‌روزرسانی قبلی در روز هشت فرردین اعلام کردیم ترکیه از انتهای فهرست دارندگان بیشترین مبتلا به کووید 19، به نیمه‌های آن رسیده است. پنج روز بعد، اکنون شاهد قرارگیری این کشور در بالای فهرست هستیم. ویروس کرونا در استانبول و دیگر شهرهای ترکیه با سرعتی بالا در حال انتشار است، هر چند مردم در سراسر این کشور مخصوصا بزرگترین شهر آن، استانبول، به صورت داوطلبانه خود را قرنطینه خانگی کرده‌اند.

ویروس کرونا در استانبول ترکیه

اکنون در مجموع، 13 هزار و 500 مبتلا به کووید 19 در ترکیه گزارش شده است. از این تعداد 214 نفر جانشان را از دست داده‌اند. وزارت بهداشت ترکیه روز گذشته گفت در طول یک شبانه‌روز اخیر، بعد از آزمایش نزدیک به پانزده هزار نفر مشکوک به کروناویروس، آزمایش 2704 نفر آن‌ها مثبت شده است. در همین بازه زمانی، بیماری کووید 19 جان 46 نفر از ترک‌زبانان را در کشور همسایه‌مان گرفت.


به‌روزرسانی 16 فروردین 1399

طی این سه روز آمار کشته شدگان بر اثر کووید 19 در ترکیه بیشتر از دو برابر شد! اکنون تعداد مبتلایان قطعی 21 هزار نفر بوده و از بین آن‌ها 425 نفر جان باخته است. بر اساس گفته‌های فخرالدین کوجا، وزیر بهداشت ترکیه تا امروز 484 نفر از افراد بعد از به دست آوردن بهبودی از بیمارستان‌ها مرخص شدند. متاسفانه از بین 21 هزار مبتلا، 1251 نفر در بیمارستان‌ها تحت مراقبت‌های ویژه قرار دارند. از این تعداد، 867 نفر به دستگاه تنفس مصنوعی متصل شده‌اند.

فقط طی 24 ساعت گذشته، 2 هزار و 786 مبتلای جدید گزارش شد که با آمار روزانه اخیر ایران طی هفته اخیر برابری می‌کند. بیش از نیمی از مبتلایان در استانبول قرار دارند. این موضوع البته غیر طبیعی نیست. استانبول بزرگترین، پرجمعیت‌ترین و پررفت و آمدترین شهر ترکیه بوده و به تنهایی 15 میلیون نفر جمعیت دارد. از بین 21 هزار مبتلا، 12 هزار نفر در استانبول، 1100 نفر در ازمیر، 860 نفر در آنکارا، 600 نفر در قونیه و 500 نفر در کوجا ائلی قرار دارند.

فخرالدین کوجا اطلاعات بیشتری درباره وضعیت ویروس کرونا در ترکیه در اختیارمان قرار داد. بر اساس گفته‌های وزیر بهداشت دولت کنونی ترکیه، تعداد افراد قربانی دارای سن بالاتر از 50 سال به طور دائم در حال افزایش است. بر اساس آمار به دست آمده در ترکیه، تعداد مردان کشته شده از زنان بیشتر است. این موضوع با آمار دیگر نقاط دنیا برابری می‌کند. گفتنی است نزدیک به 78.7 درصد مرگ و میرها در افراد بالاتر از 60 سال رخ داده است.

فخرالدین کوجا از کاهش پیدا نکردن تردد در شهرهای مختلف مخصوصا استانبول گله کرد. بررسی‌های دانشمندان ترک نشان می‌دهد در شهر شلوغ و پررفت و آمدی همچون استانبول، یک فرد قادر است ویروس را به 16 نفر دیگر انتقال بدهد!


به‌روزرسانی 27 فروردین 1399

ترکیه اکنون از نظر تعداد مبتلایان به کرونا پشت سر ایران قرار دارد، هر چند تعداد کشته‌های آن به مراتب کمتر از کشور ما است. این کشور همسایه ایران در حاضر از نظر تعداد افراد گرفتار با ویروس کرونا در رتبه نهم قرار دارد. مجموع تعداد مبتلایان تا بعد از ظهر روز بیست و هفتم فروردین 65 هزار و 111 نفر بوده و از بین آن‌ها، 1403 نفر جان خود را از دست داده است.

به تازگی یک دانشمند ترک موفق به توالی‌یابی کروناویروس جدید (SARS-COV-2) شد. این دانشمند از استادان دانشگاه ارجیس بوده و موفق شده ژنوم‌های ویروس مهلک نام برده را بعد از یافتن توالی آن‌ها، نقشه‌برداری کند. پروفسور آیکوت اوزدارندلی، رئیس مرکز تحقیقات واکسن وابسته به دانشگاه ارجیس در استان کایسری ترکیه گفت دستاورد اخیر، به یافتن واکسنی برای این بیماری کمک زیادی خواهد کرد.

با توجه به شیوع ویروس کرونا در شهر استانبول، دولت ترکیه تصمیم گرفت داخل فرودگاه آتاتورک بیمارستانی ایجاد کند. این بیمارستان هزار تخت‌خوابی بوده و پی‌ریزی آن به تازگی به پایان رسید. گفتنی است در مقایسه با بقیه شهرها، ویروس کرونا در استانبول با سرعت بیشتری در حال انتشار است.

رئیس جمهور ترکیه 9 روز پیش، از ساخت یک بیمارستان در دل فرودگاه آتاتورک خبر داد و اکنون شاهد پیشرفت‌های بسیار خوب این پروژه عمرانی هستیم. در این روز اعلام شد اتمام پروژه به 45 روز زمان نیاز دارد. در نتیجه تا تکمیل بیمارستان جدید استانبول در فرودگاه آتاتورک باید بیش از یک ماه دیگر انتظار بکشیم.

بر اساس تصاویر هوایی تازه منتشر شده دریافتیم کارگران در اینجا بی‌وقفه مشغول به کار بوده و کار پی‌ریزی بنا به پایان رسیده است. جالب است بدانید برای ساخت این بیمارستان، یکی از باندهای فرودگاه تخریب و غیر قابل استفاده شد!

ترکیه از نظر تعداد مبتلایان و افراد درگذشته به خاطر ویروس کرونا از ایران جلو زده و وضعیت بدتری دارد. آمار روزانه تعداد مبتلایان و همچنان کشته شده‌ها طی هفته اخیر، در مقایسه با آماری که ایران ارائه می‌کند، شیوع سریع بیماری کووید 19 در کشور همسایه‌مان را نشان می‌دهد.

در حالی که تعداد مبتلایان به کرونا در ایران طی چند روز اخیر زیر دو هزار نفر بوده، ترکیه روز بیست و ششم فروردین تعداد افرادی که ابتلای آن‌ها به کووید 19 تایید شده است را 4 هزار و 62 نفر اعلام کرد! در همین روز 107 نفر جان خود را از دست داد.


به‌روزرسانی 14 اردیبهشت 1399

ویروس کرونا در ترکیه همچنان می‌تازد. بر اساس آخرین آماری که دانشگاه جان هاپکینز درباره وضعیت بیماری کووید 19 در کشورهای مختلف دنیا منتشر کرده است، تا امروز در کشور ترکیه 124 هزار نفر مبتلا به کروناویروس تشخیص داده شده و از بین آن‌ها 3336 نفر درگذشته است. برای مقایسه، آمار رسمی مبتلایان به بیماری تنفسی جدید در ایران تا همین روز 97 هزار نفر است، اما 6203 نفر جان باخته‌اند.

از نظر تعداد مبتلا ترکیه اکنون هشتمین کشور درگیر با کرونا است. پشت سر آن ایران قرار دارد. البته بر اساس این آمار و ارقام نمی‌توان درباره توان یک کشور در مهار ویروس کرونا یا قدرت آن در علم پزشکی صحبت کرد. برخی معتقدند پایین بودن آمار در یک کشور، به جای قدرت، شاید نشانه ضعف آن باشد، چرا که نتوانسته در تشخیص درست بیماران و همچنین تشخیص علت مرگ یک سری افراد دقیق عمل کند. با توجه به شناخت ناکافی درباره کووید 19 با وجود گذشت پنج ماه از پیدا شدن سر و کله آن، هنوز نمی‌توان درباره‌اش با قطعیت اظهار نظر کرد.

ایران و ترکیه دو همسایه با ارتباطات تجاری بسیار خوب هستند، اما شیوع بیماری تنفسی منحوس جدید سبب شد حجم مسافرت ایرانی‌ها به ترکیه، 99 درصد کاهش پیدا کند! 1 درصد باقی مانده نه به منظور گشت و گذار، بلکه برای پیگیری کارهای اقتصادی خود به شهرهای کشور مجاور سفر کرده‌اند.

ترکیه تصمیم گرفته از روز اول ژوئن (دوازدهم خرداد) مدارس را باز کند. با در نظر گرفتن بازه زمانی یک ماهه تا رسیدن به این روز، بعید نیست در این تصمیم تجدید نظر شود. البته مدارس فقط برای دانش آموزان پایه‌های 8 و 12 باز شده و بقیه همچنان باید در منزل بمانند.

درباره ایجاد پروتکل‌هایی به منظور بازگشایی ایمن مراکز خرید در بحبوحه شیوع ویروس کرونا در ترکیه نیز اخباری شنیده می‌شود. رئیس انجمن سرمایه‌گذاران این کشور اعلام کرد مراکز خرید، در صورت صدور مجوز کمیته علمی کرونا، بر اساس قانون «به ازای هر ده متر مربع یک مشتری» به صورت محدود باز خواهند شد. این برنامه از یک هفته دیگر آغاز شده و از دوازدهم خرداد، روال کار مراکز خرید به شکل قبل بازمی‌گردد. البته تا اطلاع ثانوی، ورود به مراکز خرید شهرهای سراسر ترکیه منوط به استفاده از ماسک است.

نوشته شده توسط : تیم تولید محتوا بیسان گشت


برچسب ها :

*ویروس کرونا در ترکیه ؛ آمار شهرهای استانبول، آنکارا و دیگر موارد را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید :

۲۴۰ نفر به این صفحه امتیاز داده اند
۵ / ۳.۴۰
دیدگاه ها
    سلام
    5 سال پیش
    0 تشکر
    " خیلی دلم میخواد ببینم یا بدونم الان بازیگران بی حیای ترکیه بدون در آغوش گرفتن همدیگه چه جوری به بازیگری ادامه میدن؟ "
    مفید بود ؟ تشکر
    تارا مندگاران
    5 سال پیش
    0 تشکر
    " سلام من یکی از طرفطار ترکیه هستم من دوست دارم این کرونا بره بریم مسافرت کنیم به استانبول ممنون
    "
    مفید بود ؟ تشکر
    امیررضاحسینی
    4 سال پیش
    0 تشکر
    " عالی "
    مفید بود ؟ تشکر
    Fatemeh
    4 سال پیش
    0 تشکر
    " من ترکیه رو خیلی دوست دارم و مخصوصا استانبول رو اما با وضع کرونا نمیشه رفت "
    مفید بود ؟ تشکر

    *وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت کنید یا و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید

    شما
    همین حالا
    ""

مطالب مرتبط

در حال یافتن .....

-----------------------
-----------------------
-----------------------
-----------------------
-----------------------
-----------------------
-----------------------
-----------------------
مقصد
شرکت هواپیمایی
تاریخ شروع تور
مدت اقامت
ورود با رمز ثابت
نام کاربری / شماره همراه / ایمیل
رمز عبور
ورود
رمز عبور را فراموش کرده اید؟

پیگیری رزرو تور

جستجو