ماه رمضان در استانبول چگونه است؟

ماه رمضان در استانبول سرشار از شور و هیجان می باشد. در این مطلب به بررسی ماه رمضان در استانبول و چگونگی تاثیرگذاری آن روی سفر شما خواهیم پرداخت....

ماه رمضان در استانبول سرشار از شور و هیجان بوده و با آن چه بسیاری تصور می‌کنند، تفاوت زیادی دارد؛ ماه رمضان در استانبول به راستی چگونه است و آیا باید طی این 30 روز تور استانبول خریداری کرد یا خیر؟

سفر به استانبول در ماه رمضان برخلاف تصور بسیاری از مردم، یکی از بهترین زمان‌ها برای سفر به این شهر است. برخی تصور می‌کنند با توجه به این که ترکیه کشوری مسلمان است، امکان گردش در شهرهای آن طی روزهای ماه رمضان وجود نداشته و سفر آن‌ها متاثر از تغییر رفتار و سبک زندگی مردم طی سی روز ماه رمضان، لذت بخش نخواهد بود، در حالی که این موضوع صحت ندارد. باید به این موضوع از زاویه دیگری نگاه کرد؛ خاص بودن سبک زندگی طی 30 روز ماه رمضان سبب می‌شود سفری خاص برای شما رقم بخورد!

رمضان یک ماه مذهبی در دین اسلام است. در این ماه، قرآن بر حضرت محمد، پیامبری که اسلام را معرفی کرد، نازل شد. در قرآن بر افراد مسلمانی که بیمار نبوده یا در سفر قرار ندارند واجب شده تا برای سی روز، روزه بگیرند. اولین سوالی که ممکن است در ابتدای خواندن این مقاله به ذهنتان خطور کرده باشد این است که چرا اطلاع از شرایط ماه رمضان در استانبول باید برای یک مسافر اهمیت داشته باشد؟ نکته اینجاست که در کشورهای مسلمان همچون ترکیه، سبک زندگی روزانه مردم به کلی طی روزهای ماه رمضان تغییر می‌کند. این موضوع روی تجربه سفر توریست‌ها و گردشگران تور استانبول تاثیر مستقیم خواهد داشت. اگر قصد دارید طی این ماه به مهم‌ترین شهر ترکیه سفر کنید، باید از حال و هوای ماه رمضان در استانبول باخبر شوید. همچنین بعید نیست با اطلاع از وضعیت این شهر طی روزهای ماه رمضان، حتی اگر پیشتر نیز برنامه خاصی برای سفر نداشته‌اید، به سفر به استانبول در ماه رمضان ترغیب شوید!

ماه رمضان در استانبولاز آنجایی که ایران یکی دیگر از کشورهای مسلمان دنیا شناخته شده و مردم کشورمان با آداب و رسوم این ماه آشنایی دارند، از توضیح عبارت‌هایی همچون روزه، افطار، سحری و دیگر موارد خودداری خواهیم کرد! در ادامه فقط به بررسی ماه رمضان در استانبول پرداخته و درباره چگونگی تاثیرگذاری آن روی سفر شما صحبت خواهیم کرد.

همچنین بخوانید: تعطیلات عید فطر در استانبول

در کشورهای مسلمان، در طول روز طی 30 روز ماه رمضان، قانون بر این است که مردم نباید در انظار عمومی چیزی خورده یا بیاشامند. اعمال دیگری همچون سیگار کشیدن نیز در مکان‌های عمومی ممنوع است، چرا که دود سیگار، روزه را باطل می‌کند. در کشور ایران، تا سال‌ها قبل رستوران‌ها به طور کامل برای وعده ناهار تعطیل بودند، اما چند سالی است که به صورت بیرون‌بر، غذا در اختیار افرادی که به هر دلیلی روزه نگرفته‌اند، قرار می‌دهند. این وضعیت از همان ابتدا در ترکیه برقرار بوده و رستوران‌ها تماما تعطیل نیستند، اما در مقایسه با دیگر ماه‌های سال، بسیار خلوت‌تر می‌شوند. در نتیجه طی ماه رمضان در استانبول از نظر صرف غذا در رستوران‌ها، مشکلی نخواهید داشت. کارمندان و کارگران رستوران‌ها، که اغلبشان روزه هستند، به آداب مردم کشورهای غیر مسلمان و حتی افرادی که به هر دلیلی روزه نگرفته‌اند احترام گذاشته و با احترام از آن‌ها پذیرایی می‌کنند.

ماه رمضان در استانبولنکته حائز اهمیت اینجاست که در تعداد قابل توجهی از رستوران‌های ترکیه و بارهایی که طی ماه‌های عادی سال، نوشیدنی‌های الکلی سرو می‌شود، انجام این کار طی ماه رمضان متوقف خواهد شد. ماه رمضان در استانبول همانند دیگر شهرهای کشورهای مسلمان، رنگ و بوی مذهبی به شهر می‌دهد، به همین دلیل با هر چیزی که با قوانین دینی منافات داشته باشد، به شکلی جدی مخالفت می‌شود. البته، با توجه به توریستی بودن ترکیه، بارهای سرو نوشیدنی‌های الکلی تمام بسته نمی‌شوند، اما تعداد مکان‌هایی که می‌توان طی ماه رمضان درونشان به این دسته نوشیدنی‌ها دست پیدا کرد، کاهش پیدا می‌کند.

همانطور که می‌دانید، شنا کردن یکی از اعمالی است که روزه را باطل می‌کند، به همین دلیل طی ماه رمضان در استانبول استخرها در مقایسه با سایر روزها و ماه‌های سال به مراتب خلوت‌تر خواهند بود.

همچنین بخوانید: رمضان در دبی چگونه است؟

ماه رمضان در استانبولبعد از غروب آفتاب، چند برابر اندازه سکوتی که قبل از آن بر شهر حکمفرما بود، خیابان‌ها و محیط‌های عمومی شلوغ خواهند شد! بسیاری از مسافران، سفر به استانبول در ماه رمضان را به خاطر شور و حال لحظات افطار و مخصوصا بعد از آن دوست دارند. رستوران‌هایی که تعطیل بوده یا میزان فعالیتشان در طول روز کاهش پیدا کرده بود، به شدت مشغول کار می‌شوند، چرا که برخی از افراد ترجیح می‌دهند روزه خود را در رستوران‌ها کنار دوستانشان باز کنند. این موضوع سبب شده اغلب رستوران‌ها، برای ماه رمضان منوی خاصی تدارک دیده و خوردنی‌ها و نوشیدنی‌های متفاوتی سرو کنند. البته، بیشتر افراد، روزه خود را در منزل کنار خانواده باز می‌کنند، به همین دلیل از حدود یک ساعت قبل از افطار تا حدود یک ساعت بعد از آن، خیابان‌ها و در کل مکان‌های عمومی به شدت خلوت می‌شوند. با گذشت زمان، افرادی که اکنون روزه خود را باز کرده‌اند، رفته رفته به خیابان می‌آیند. برگزاری مراسم‌های مختلف در گوشه گوشه شهرهای کشورهای مسلمان بعد از غروب آفتاب، بهانه دیگری است که مردم را بعد از افطار به خیابان‌ها می‌کشد. شاید برای مردم ایران، دیدن این صحنه‌ها و تغییر سبک زندگی روزمره مردم طی 30 روز ماه رمضان در ترکیه عادی باشد، اما گردشگران اروپایی، آمریکایی و دیگر کشورهای غیر مسلمان به شدت از آن‌ها لذت می‌برند.

زندگی با گذشت چند ساعت از افطار به شدت در سرتاسر شهر جریان می‌گیرد. تعداد زیادی از مسلمانان ترکیه همچون مردم ایران، تا سحر نمی‌خوابند، به همین دلیل به بیرون آمده و وقت گذرانی می‌کنند. به همین دلیل شب‌ها طی ماه رمضان در ترکیه نسبت به همیشه زنده‌تر خواهد بود. پس اگر جزو افراد شب زنده‌دار هستید، نباید ماه رمضان در استانبول را از دست بدهید.

نوشته شده توسط : تیم تولید محتوا بیسان گشت


برچسب ها :

*ماه رمضان در استانبول چگونه است؟ را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید :

مطالب مرتبط

در حال یافتن .....

-----------------------
-----------------------
-----------------------
-----------------------
-----------------------
-----------------------
-----------------------
-----------------------
مقصد
شرکت هواپیمایی
تاریخ شروع تور
مدت اقامت
ورود با رمز ثابت
نام کاربری / شماره همراه / ایمیل
رمز عبور
ورود
رمز عبور را فراموش کرده اید؟

پیگیری رزرو تور

جستجو