معرفی جزیره هنگام و ساحل شن نقره ای
ساحل نقره ای یکی از جاهای دیدنی قشم است که در جزیره هنگام قشم واقع شده است. ساحل شن های نقره ای جزء زیباترین ساحلهای جنوب ایران و کل خلیج فارس است. در ساحل شن نقره ای پر است از تکه های ریز و درشتی که بر اثر تابش خورشید همیشه در حال درخشیدن هستند.
ساحل نقره ای کجاست؟
منظره چشم نوازی را که ساحل نقره ای ایجاد میکنند؛ تنها مدیون سنگهای آذرین و کانیهای سفید رنگ و براقی است که بر اثر فعالیت های آتشفشانی طی میلیون ها سال پیش به سطح زمین رسیده اند. برخی هم میگویند علاوه بر کانی های آتشفشانی، فلس های خرد شده ماهی ها نیز به نقره ای شدن ساحل کمک کرده اند که از حقیقت این موضوع در تردیدیم.
ساحل نقرهای هنگام که در امتداد ساحل سرخ قرار دارد؛ به ساحل کریستال نیز مشهور میباشد. ساحل نقرهای قشم یکی از زیبایی های منحصر به فرد کشور عزیرمان ایران است. به دلیل درخشش این ساحل مسحور کننده سالانه علاوه بر گردشگران ایرانی گردشگران خارجی بسیاری را میزبان است. برخی بازدید از ساحل نقره ای در شب را انتخاب میکنند. که همچنان شنهای نقره ای با نور ماه میدرخشند. بهترین روش بازدید از ساحل نقره ای هنگام، تورهای گردشگری مستقر در جزیره قشم و در بندر کندالو میباشد.
اما جزیره هنگام کجاست؟
معمولا بیشتر اوقات اسم جزیره هنگام را در کنار جزیره زیبای قشم می گذارند. جزیره هنگام نیز مانند جزیره زیبای هرمز دقیقا در سمت جنوب جزیره قشم واقع شده است. هر دو جزیره هنگام و جزیره هرمز جزو تقسیمات استان هرمزگان میباشند. از فاصله کمی دورتر متوجه تپه ها و قله های برآمده ای در جزیره هنگام میشویم که این برآمدگی و تپه ها ازجنس آهک هستند. بلندترین قله آهکی جزیره هنگام تقریبا 106 متر ارتفاع دارد. این تپه و قله ها در کنار ساحل نقره ای بسیار خودنمایی میکند. بهترین زمان بازدید از جزیره هنگام از اواسط پاییز تا زمستان و اوایل بهار میباشد.
جزیره هنگام یکی از زیباترین جزیره های ایران است. طول جزیره هنگام 9 کیلومتر و عرض آن 6 کیلومتر مربع است. که وسعتش با تمام روستاهای کوچک و بزرگش در حدود 50 کیلومتر مربع میباشد. جالب است بدانید که جمعیت جزیره هنگام 615 نفر است که شغل بیشتر آنها ماهیگیری میباشد. جزیره زیبای هنگام دارای بهترین و غنی ترین خاک در منتقه است. در جزیره هنگام یه گنج واقعی از "معادن سرب" و "نمک" نیز یافت میشود. فاصله بندرعباس تا جزیره هنگام 43 مایل دریایی میباشد؛ در صورتی که از قشم تا هنگام، 29 مایل دریایی است. به دلیل تقسیمات سیاسی استان هرمزگان، اسم این جزیره را در سفر به جزیره هنگام با نامهای "هنگام کهنه" و "هنگام نو/جدید" خواهید شنید. به این جزیره در قدیم، "جزیره هنجام" یا "جزیره هنیام" نیز میگفتند.
تفریحات ساحل نقره ای
تصور کنید در ساحل نقره ای قدم میزنید در حالی که امواج نقره ای دریا را تماشا میکنید. بسیار زیباست. اما در حال حاضر نمیتوان روی شنهای ساحل نقره جزیره هنگام راه بروید. جزیره هنگام تقریبا 50 کیلومتر نوار ساحلی دارد که متاسفانه به دلیل اینکه در گذشته نه چندان دور هرکسی که برای بازدید از ساحل نقره ای هنگام به جزیره هنگام میآمد؛ هنگام قدم زدن در ساحل نقره ای، مقداری از شن نقره ای ساحل را برداشته و به یادگاری میبرد. به دلیل اینکه شنهای ساحل نقره ای تجدید ناپذیر هستند و با ورود مسافران پس با گذشت زمان تمام شنهای ساحل نقره ای تمام میشدند. در این صورت جاذبه گردشگری نیز از بین میرفت. پس اجازه قدم زدن در این ساحل جواهر نشان وجود ندارد. و برای گشت و گذار در ساحل نقره ای هنگام باید سوار بر لنج های تفریحی شوید. حدودا 2 کیلومتر به سمت جنوب شرقی جزیره قشم، روی آب های آرام و نیلگون خلیج فارس، حرکت کرده و این جزیره زیبا و ساحل نقره ای اش را از دور تماشا کنید. همانطور که گفتیم متاسفانه اجازه پیاده شدن و راه رفتن در ساحل وجود ندارد.
برای بازدید از ساحل نقرهای در قشم، میتوان هنگام پیاده شدن از هواپیما در فرودگاه قشم، با استفاده از تاکسی های فرودگاه در عرض 10 دقیقه به بندر کندالو برسید. و اگر دریا طوفانی نباشد با کشتی های گردشگری به سمت جزیره هنگام بروید.
*وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید